DemoDemo
Suma Care
 • Medarbejdere på plejecenter og bosteder

Medarbejdere på plejecenter og bosteder

Medarbejderne på landets plejecentre og bosteder skifter dagligt rigtig mange bleer. Nogle gange bliver bleen skiftet uden, at bleen er fuld, fordi plejepersonalet tjekker bleer rutinemæssigt, da det er deres arbejdsgang. Dette har været best practice førhen, så borgeren ikke sad med en våd ble for længe. Men nu er der kommet ny sensorteknologi på markedet, der bevirker at medarbejdere ikke rutinemæssigt skal skifte bleen, men nu bliver adviseret når det er tid til bleskift. Mange bletjek, bleskift specielt og tunge bundskift kan i dag helt undgås med Wear&Care. Det er sensorteknologi, der er blevet udviklet i forhold til medarbejdernes arbejdsforhold, arbejdsmiljø og borgerens værdighed.

Historien bag Wear&Care er at en Sosu-hjælper havde tænkt på, om ikke der var en mulighed for at lave en løsning, der kunne alarmere personalet førend bleen var helt fuld og borgeren skulle bundskiftes. Det er tungt og hårdt arbejde for medarbejderen, at skulle lave så mange bundskift dagligt, som personalet gør i dag, og det er ikke værdigt for borgeren at skulle sidde i en våd ble. Det har taget flere år at udvikle, men nu er sensorteknologien altså endelig en realitet i form af Wear&Care. Wear&Care adskiller sig ved at være en 24/7 løsning, og ikke kun en udredningsble og så passer den til alle typer og mærker af bleer. Borgeren kan nemlig bruge forskellige bleer om dagen og om natten.
Wear&Care Sensorteknologi alarmerer således personalet via en telefon, device eller hvad der bruges på plejecenteret eller bostedet. Hermed kan medarbejderen nå at planlægge at gå ind til borgeren førend det er for sent. Det bevirker, at der ikke er så mange tunge bundskift, at der er mere tid til andre ting med borgeren, at medarbejderen kan nå at skifte bleen i tide, arbejdsgange ændres så medarbejderen ikke skal gå runder på klokkeslæt i vagter, borgeren behøver ikke sidde med våd ble. Man vækker ikke borgeren unødvendigt om natten for at tjekke deres ble. Borgeren kan således sove igennem og være mere frisk om dagen.
Sensoren er meget nem at sætte på bleen, da den har klister på den ene side som hurtigt sættes uden på bleen, og bleen gives på borgeren som den plejer.
Endvidere er der mulighed for at Wear&Care sender oplysning til omsorgsjournalen, således at medarbejderne ikke længere skal dokumenteres bleskift skriftligt. Det vil også sige at glemmer en kollega at dokumentere, at bleen er skiftet, så gør Wear&Care det. Wear& Care bliver din nye gode kollega.
Kunne du som medarbejder være interesseret i Wear&Care så endelig kontakt Suma Care, så vi kan hjælpe jer til en mindre stressende hverdag, med færre bleskift og bundskift.

 • Adresse

  Suma Care APS
  Forskerparken 10H
  5230 Odense M
  Tlf. 27261656

  ______________________________


  Kontor København
  Erik Husfeldts Vej 7
  2630 Taastrup
  Tlf. 27261656

 • Kontakt os

  Du er velkommen til at kontakte os her. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

  Copyright © 2019 Suma Care