DemoDemo
Suma Care
 • Sundhed og omsorgs administration

Sundhed og omsorgs administration

Medarbejderne på landets plejecentre og bosteder skifter dagligt rigtig mange bleer og bruger rigtig meget unødvendig tid på dette. En anden opgave, der er ressourcekrævende og unødvendig, er at bundskifte hele den våde seng, fordi bleen var overfyldt. Nogle gange kræver det 2 medarbejdere at bundskifte en borger, samt at alt tøj og sengetøj sendes til vask og stor affaldsmængde, det er tidskrævende. Det kunne være undgået med brugen af Wear&Care.
Ved brug af Wear&Care er der flere gevinster at hente både på materiale og effektiviseringer, der ligger således en positiv Business Case til grund for Wear&Care. Denne er i øjeblikket ved at blive valideret i et større projekt med både kommuner og private aktører i Danmark som samarbejdspartnere.
Data lagres i en sky som er 100 % GDPR sikker det Azure fra Microsoft.
I forhold til implementering, så står Suma Care for at undervise superbrugere, ressourcepersoner, bleansvarlige og andre interessenter, der måtte være. De skal så videre undervise i kaskader ude på centrene. Det er ikke kompliceret at blive oplært i Suma Cares Wear&Care. Det er vigtigt, at der bliver sat ind med vedligeholdelse at Wear&Care, således at I oplever at få den bedste virkning af Wear&Care. Det er helt naturligt at dem, der står for projektet, får nye job, går på barsel eller får en anden stilling et sted i organisation, men så er der risiko for at projektet bliver tabt, hvis ikke det følges op og det gør Suma Care.
Rent it mæssigt kræver det, at der er et kalde- og alarmanlæg på stedet, hvor Wear&Care skal implementeres og Wi-fi.
Systemet er en Cloudløsning således at organisationen ikke selv skal drifte eller have nogen til at drifte på systemet. Systemet supporteres af Suma Care. Vi underskriver selvfølgelig gerne en databehandleraftale, har organisationen ikke en har vi udkast til en.
I forhold til dokumentation behøver medarbejderne ikke skriftlige at dokumentere bleskift og mængder af urin på borgere, der bruger Wear&Care. Suma Care har nemlig mulighed for API til jeres omsorgssystem, det vil sige at de data Wear&Care registrerer, sendes direkte til omsorgs systemet.
Alt i alt vil Wear& Care kunne bidrage med værdighed for borgeren, bedre arbejdsmiljø for medarbejderne og økonomiske gevinster for kommunen.

 • Adresse

  Suma Care APS
  Forskerparken 10H
  5230 Odense M
  Tlf. 27261656

  ______________________________


  Kontor København
  Erik Husfeldts Vej 7
  2630 Taastrup
  Tlf. 27261656

 • Kontakt os

  Du er velkommen til at kontakte os her. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

  Copyright © 2019 Suma Care